Follow this tribute and get updates
User avatar
J. Jaggan
15 years ago

Het is toch niet te geloven wat mensen in naam van een geloof andere mensen aandoen. Het lijkt erop dat de wereld en mensheid beter geen geloof kan hebben. Je kunt op geen enkele manier deze slachting rechtvaardigen. Als je in Mumbai geweest bent dan heb je respect voor de mensen die daar werken en wonen. Sterke voor de nabestaanden.

User avatar
Roshni
15 years ago

2 Jaar geleden ben ik in deze prachtige stad geweest, het is gewoon weg zonde wat de mens in zich heeft. Ik vraag me af wat zij hiermee bereiken? Of ze wel door hebben wat het met anderen doet? En of ze de gevolgen ook al overzien? Geeft dit hun een gevoel van satisfactie? Het zijn gewoon hopeloze mensen naar mijn mening die aandacht te kort komen. Met onschuldige mensen doden komen ze nergens. Jammer hoe de wereld wordt, jammer hoe de mens wordt, geen woorden voor...

User avatar
Richard Derks
15 years ago

User avatar
pieter
15 years ago

Niet te geloven zulk een barbaars gedrag. Mijn medeleven voor de achtergeblevenen

User avatar
dr.Ram S.Ramsahai
15 years ago

Ik heb in Mumbai gewoond en gestudeerd. Kijk je op de schaduwen van de miljoenen mensen die ongevraagd langs je voorbij gaan dan voel je medemenselijkheid, hard werken, liefde voor gezin en spiritualiteit. Deze wreeedheid om onschuldige mensen af te slachten kan met geen enkele pen en met geen enkel woord beschreven worden. Misschien geeft stilte ons het antwoord en een meer hoop voor morgen. Laten we ook samen stil staan bij de vele leed onder de familieleden en dierbaren van diegenen die omgekomen zijn. Laten we met zijn allen een kaars in ons hart aansteken en allen die we tegenkomen vanuit de liefdevolle warmte van die kaars begroeten. Laten we vandaag met deze schepping in ons beginnen, omdat vandaag de eeste dag is om te beginnen. Begin Nu! Vrede is een schaars goed op Aarde, de mooiste planeet van de Schepping. dr.Ram S.Ramsahai Giessenburg (Holland) ramsahai@planet.nl

User avatar
rens
15 years ago

User avatar
rens
15 years ago

User avatar
Richard Derks
15 years ago

Taj Mahal. This video gives you an idea of what the Taj Mahal is like. www.digitaltribes.com

User avatar
Richard Derks
15 years ago

This is live news for people who do not have live news availability, my friend wanted me to tell him in australia so uploading current happening its 00:47am 27 november

User avatar
Richard Derks
15 years ago

User avatar
mohammed
15 years ago

wat heeft het in GODSNAAM voor zin. Domme aanslagen zijn het. Niets politiek. Niets Allah. Niets USA of Israƫl. Puur indoctrinatie, frusties, sensatie. Kutmensen. Mensen die het niet waard zijn om te leven. Milieuvervuiling, meer zijn ze niet.

User avatar
rens
15 years ago

Mijn medeleven voor de slachtoffers van deze laffe aanslagen. Het wordt steeds mooier in de wereld inderdaad. Geen woorden maar daden, ook voor vrede.

User avatar
sophie
15 years ago

Wij zijn deze zomer nog in Mumbai geweest. Onderdeel van een reis. Het is een spannend land. Je voelt daar echter ook de druk van het zogenaamde geloof van vrede. Nou jongens, voor mij is vrede iets heel anders. We leven erg mee met de slachtoffers en hun familie.

User avatar
Richard Derks
15 years ago

wat een verschrikkelijk verhaal weer. Dit kan veel betekenen, maar heeft weinig met vrede te maken.

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Always active
Statistics
Marketing
Accept Deny Manage Save
Privacy Policy